Referenties

Peter en Gerda van der Ham
Voor de 2e keer een feestje samen met U & Ed georganiseerd .
En wederom was alles prima geregeld, leuke ideeën ook van Ed.
Kortom , attent , slagvaardig en betrouwbaar.

Gemeente Valkenswaard
We willen je heel hartelijk bedanken voor de professionele en flexibele inzet tijdens onze werksessie met maatschappelijke partners.
Het buffet was zeer goed verzorgd en smaakte heerlijk. Het assortiment van de borrel was uitgebreid en de zoetigheden tijdens onze deelsessie werden enthousiast ontvangen.
De service was compleet en je hebt ons met je medewerksters helemaal ontzorgd, waarvoor grote dank.

Lieneke en Frank
SUPER bedankt U en Ed…..
Uit eerdere ervaring kozen we bewust voor je concept, beetje van onszelf en het meeste van jou en je team! Het meedenken vooraf, het advies over te maken keuze’s en uiteindelijk de verzorging op het feest zelf. Echt geweldig, we hebben genoten tot in de late uurtjes. Dankzij jullie goede zorgen, hebben wij vooral kunnen kletsen, dansen, eten en drinken met onze gasten. Ook veel van onze gasten gaven complimenten voor jullie harde werken en gezelligheid.

Heel graag tot een volgende keer
Frank en Lieneke

Bas en Ans van Loon
we hebben alleen zeer positieve reacties gehad op ons feestje thuis.
De verzorging, bediening, buffet, hapjes en entourage: in een woord geweldig.
Iedereen, van jong (9) tot oud (89) heeft zich, mede dankzij ‘U en Ed’, van begin tot eind prima vermaakt.

H. Vermulst
Voor tweede keer feestje gehad met de hulp van U & Ed.
Verrassend lekker eten en of hapjes die hij verzorgde alsmede hulp voor de drankjes en de afwas.
Kortom, een aanrader voor een compleet en geslaagd feestje.

Jannemieke Dollevoet en Frans Mulders
We hebben een heerlijk feest gehad , mede dankzij de geweldige zorgen van U&Ed! Onze gasten werden in de watten gelegd, terwijl wij een ontspannen avond hadden, top !!! Ook nog een compliment voor de catering !!

Buurtvereniging De Winkelhoek, Netersel
Het was een lekker buffet en zag er goed uit. Als al de buurtgenoten het lekker vinden ,je complimenten geven en je hartelijk bedanken als ze gaan, dan maakt dat het de moeite waard om het elk jaar weer met plezier te organiseren.

ONTwikkelbedrijf 3.0, Netwerkborrel
Een beetje van mezelf en iets meer van U en Ed tijdens de Expertmeeting vandaag.. Dankjewel voor het meedenken, werken en verzorgen van de netwerklunch! Een mooi concept, professioneel en op maat!

Harrie en Renilde Vissers, Abrahamfeest,
We wilden het feest vieren op onze eigen locatie en op onze eigen manier. Bij de organisatie hiervan heeft Ed onze wensen goed aangevoeld, ingevuld en daar waar nodig aangevuld. Hij heeft ons ontzorgd bij de voorbereidingen en tijdens het feest, waardoor wij er met volle teugen van hebben kunnen genieten.
Ed, nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen.

U &  Ed Kunst en Culinair weekend
Ronald van Eijk en Monique Moors
We hebben een heel fijn weekend gehad waar we echt van genoten hebben. De kwaliteit van het diner en de catering was uitmuntend. Je hebt een uitstekende sfeer gecreëerd, voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Verder was ook de uiteenlopende kunstcollectie de moeite waard. Genoeg te zien, te bespreken en te beleven.
Maarten van Dijk
Knap hoe Ed het voor elkaar heeft gekregen om van een kille, duistere fabriekshal een gezellige, sfeervolle expositie- en dinerruimte te maken. Complimenten!
Kees en Angelique de Laat
Complimenten voor de zorg , de moeite en vooral de creatieve wijze waarop je samen met je team het Kunst en Culinair weekend tot een succes hebt weten te maken. Ik heb het culinaire- als ook het kunstzinnige deel van het weekend met veel plezier ervaren.
Ria en Jan Bernards
Je hebt ons een heerlijk menu voorgeschoteld op zaterdag. Alles was prima verzorgd en sfeervol aangekleed. Aan tafel interessante gasten, waar we een leuk gesprek mee hebben gehad.

Rinus Copal en Danielle Liebeton, Housewarming en Abrahamfeest
We hebben een geweldig feest gehad. Iedereen vond het een knalfeest. We hebben ons goed vermaakt en het heel gezellig gehad. We hebben ons geen moment afgevraagd of alles goed zou verlopen omdat we weten dat het bij U & Ed in goede handen is.
Ed, Dankjewel.

Familie van Dingenen
Ed heeft voor ons tijdens een borrel, een barbecue verzorgd voor 60 personen. Dat heeft hij geweldig goed gedaan. Alles zag er prachtig en goed verzorgd uit. Het vlees en de salades waren heerlijk! Complimenten!

Familie van der Looij, Kraamfeest
Heel fijn om tijdens ons kraamfeest me te kunnen richten op de gasten en niet te hoeven denken aan de beschuiten! Fijn ook dat na afloop de tafels al leeg en schoon waren! Zeker voor herhaling vatbaar zo’n gastheer!

Wil en Willemien Janssen, Abraham feest
U & Ed hartelijk bedankt voor de goede zorgen tijdens mijn Abraham feest.
Wij hebben dankzij jouw goede hulp alle aandacht aan de gasten kunnen geven en deze zijn helemaal niets tekort gekomen. Alle mensen waren tevreden, en dankzij jouw goede hulp en zorg was het een knalfeest.
Ed bedankt.

Ben en Anja Maas, Abraham feest
50 jaar ben ik dus & dus tijd voor een feestje:
U & Ed gaf ons extra tips over ons zelf georganiseerd tuinfeest
U & Ed gaf ons tijdens het feest prima ondersteuning.
U & Ed verzorgde er voor dat alles klaar stond en aangevuld werd.
U & Ed regelde de barbecues en het eten op de afgesproken tijd
U & Ed gaf aandacht aan de gasten zodat ze altijd goed voorzien waren
U & Ed ruimde op het einde van het feest nog alles mee op
U & Ed neemt veel zorgen van ons weg zodat wij alle aandacht aan de gasten konden geven
U & Ed bedankt voor je inzet

Yvonne en Corne Peijs 12,5 jarige bruiloft
Op 13 maart 2014 waren we 12,5 jaar getrouwd.
U & Ed heeft ons complete feest georganiseerd en verzorgd. Ed heeft het prima voor elkaar.
De feestelijke aankleding van de zaal, de behulpzame en vriendelijke bediening, het uitgebreide en erg lekkere buffet en natuurlijk voldoende drank voor iedereen. Aan werkelijk alles was gedacht.
We hebben heerlijk kunnen genieten van ons feest en ons volledig kunnen richten op onze gasten. Moe maar voldaan konden wij ’s avonds naar huis en Ed en zijn collega hebben alles daarna nog opgeruimd. We kregen complimenten van de eigenaar van de feestzaal over hoe netjes het was opgeleverd. Ik kan U & Ed aan iedereen aanbevelen. Werkelijk waar voor je geld.

Rob en Manette Gijzen, 25 jarige bruiloft
We hadden Ed aan het werk gezien op een ander feestje. En toen we besloten om ons 25 jarig huwelijksfeest thuis te  vieren, was dat met ‘U & Ed’ in ons achterhoofd. Je kunt tenslotte niet van je eigen feestje genieten als je tegelijkertijd ook moet zorgen dat het je gasten aan niets ontbreekt. Jammer genoeg bleek, toen we Ed benaderden, dat zijn openingsfeest op dezelfde dag geplanned was als ons feest. Voor Ed was dat echter geen probleem, hij heeft ons evengoed geholpen bij de voorbereidingen en voor de avond zelf had hij ook een oplossing: Stephan! Ik maakte me daar wel een beetje zorgen om; Ed had ik aan het werk gezien maar Stephan natuurlijk nog niet. Ik heb me nog afgevraagd of hij niet van tevoren wegwijs gemaakt moest worden in onze keuken, maar hij kwam een kwartiertje voor het begin van het feest en nam meteen alles uit onze handen. We hebben de hele avond genoten: gezellig met onze gasten kunnen kletsen en plezier gemaakt. En aan het eind van de avond was inderdaad de afwas gedaan en alles aan kant! Wat ons betreft dus een geweldige avond waarbij ‘U & Ed‘ een onmisbare rol speelde!

Openingsfeest U & Ed
John en Annie van Beers
Het was een zeer geslaagde avond.
Zeer goed aangekleed en leuk entertainment.
we hebben ook erg goed gegeten en gedronken.
Het is voor herhaling vatbaar en succes met je bedrijfje
Wieteke en Maaike van Gastel
Het openingsdiner was geweldig. Aan alles was gedacht, de ontvangst, de aankleding, super mooi. De uitstraling van U & Ed was duidelijk zichtbaar in alles, de naam kaartjes, de kleding van het personeel, kleur gebruik. Het eten was heel erg goed. En de entertainment niet te vergeten maakte de avond compleet. Kortom het was super. Als er weer een diner wordt georganiseerd door U & Ed, dan zijn we er zeker bij.
Marietje Dielis:
Ik vond het een erg geslaagde avond.
Het was gezellig,de tafels waren feestelijk gedekt en het eten was overheerlijk.
Mijn complimenten.
Corien Snijder
Je hebt de avond geweldig georganiseerd. Het gaf een goed beeld wat je allemaal kunt.
Lilian van Haalen
Bedankt voor de leuke avond! We hebben er genoten!
Marion en Perry Roozen
Het openingsdiner was geweldig. We voelden ons echt in de watten gelegd. Zeer professioneel opgezet en aan alles was gedacht. Presentatie, entertainment,feestelijke tafels, goede wijn en heerlijk eten.
Ga zo door Ed!

Addie Michiels, Sarah feest
Via deze weg wil ik jullie graag hartelijk bedanken voor de perfecte bediening van mijn Sarah feest. Dankzij jullie heb ik en mijn gasten ontzettend genoten van deze avond.
Nogmaals mijn complimenten!!

Corien Paridaans, Sarah feest
U & Ed is voor ieder feest een aanrader. Voor mijn Sarah feestje heeft hij uitstekend werk geleverd. U & Ed dacht over alles mee en er werd goed en correct gewerkt. Niet alleen ik was zeer tevreden, maar de gasten op mijn feest ook. Als we nog eens een feest geven dan schakel ik zeker Ed weer in.

Marian Bressers, Sarah feest
Ed heb ik aan het werk gezien bij een ander feestje.
Omdat ik op korte termijn ook een feestje thuis had, heb ik Ed gevraagd of ik hem voor mijn feest ook in kon huren. Dit was het geval. Van tevoren hebben we doorgesproken wat mijn wensen waren en een prijsafspraak gemaakt.
Ik ben erg tevreden over het werk wat Ed gedaan heeft. Hij houdt alles goed in de gaten, als bv iemand zijn drinken op heeft, of als er iets aangevuld moet worden. Tussendoor ruimt hij de lege glazen, borden enz. op, is vriendelijk en behulpzaam en ziet er representatief uit.
Daardoor heb ik zelf erg kunnen genieten van mijn feest, zonder me zorgen te maken of mijn gasten iets tekort kwamen.
Aan het einde van de avond, toen de gasten naar huis waren, was de keuken weer keurig netjes opgeruimd. Heerlijk!

Henk Koning en Corien Snijder, Kroningsreceptie
Ed heeft ons geholpen bij de “receptie”die we hebben gehouden ter ere van de Kroning van de Koning. We heten Koning en vonden het leuk een eigen kroningsfeest te organiseren. Ed kwam een uur eerder dan de gasten. We hebben hem uitgelegd waar alles stond en wat we wilde dat hij zou doen.
Ed is rondgegaan met een welkomsdrankje en later met verschillende hapjes die we zelf vooraf hadden gemaakt. De ongeveer zestig genodigden konden zelf hun drankje pakken en Ed zorgde dat de drank werd aangevuld. Ook hield hij de ouderen in het gezelschap in het oog om hen van een drankje te voorzien. Na afloop heeft Ed opgeruimd, terwijl wij nog met enkele vrienden stonden na te praten. Ed heeft snel in de gaten wat er gedaan moet worden en weet snel zijn weg te vinden. Slechts een enkel keer is hij tijdens het feest iets komen vragen.
Wij hebben het gevoel gehad dat alles goed verzorgd was en konden van ons eigen feest genieten.